Dossier Mexicaanse griep (24 dec 2010)
vrijdag 24 december 2010 18:37
Journalist Daan de Wit zocht alle gegevens bij elkaar inzake de Mexicaanse griep vaccinatie-campagne.
Dat heeft geleid tot een boek met 212 pagina's en de titel "Dossier Mexicaanse griep", uitgegeven door Lemniscaat, ISBN 978 90 477 0360 0.
Wie wil weten of we beduveld zijn door de farma met deze mega-vaccinatie-campagne moet dit boek lezen.
Voor mij is duidelijk dat gevaccineerd is tegen een onschuldige griep, waarbij de bijwerkingen van de vaccins erger waren dan de gevaren van de griep. Dit is conform wat ik verwachtte en wat deskundigen tevoren hadden kunnen weten aan de hand van de informatie die ik ook had. Zie diverse weblogartikelen op deze site in de periode voordat de campagne begon.
Ik noem één voorbeeld van middel erger dan kwaal: In Amerika hebben na deze vaccinatie 241 vrouwen hun kind verloren door vroeggeboorte na de prik terwijl er in de jaren hiervoor slechts zeven meldingen per jaar waren van zwangeren die na vaccinatie hun kind verloren.

Rest de vraag wie gaat op welke wijze een dergelijk schandaal in de toekomst verhinderen. De geïnformeerde burger zal er niet weer intrappen. Maar wat doet de politiek? Hoe de invloed op media en politiek van Osterhaus c.s. uit te bannen? Welke politieke partij pleit voor een parlementaire enquete naar de besluitvorming in Nederland? De Europese commissie heeft inmiddels wel kritisch geoordeeld.
Laatst aangepast op vrijdag 24 december 2010 18:39
 
degezondepatient.nl gemaakt door WorkingComputer.nl | Webmaster Login |